Winkel Korenmolen De Regt gesloten op 24 en 31 december 2016

Winkel Korenmolen De Regt gesloten op 24 en 31 december 2016

Dit jaar vallen de laatste 2 zaterdagen van het jaar direct voor kerst en Oud en Nieuw. Omdat onze vrijwilligers na een jaar hard werken ook graag met hun naasten deze feestdagen vieren hebben we besloten dat de molenwinkel op zaterdag 24 december en zaterdag 31 december gesloten is.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!

Bestuur en vrijwilligers Korenmolen De Regt.

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>