Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Update 24 maart 2020: In navolging van de door de overheid aangescherpte maatregelen heeft ook het bestuurd van onze stichting besloten om de sluiting van de molen en de winkel te verlengen tot 1 juni,

In verband met het Coronavirus heeft het bestuur moeten besluiten om de molen dicht te houden voor publiek conform de richtlijnen welke door het RIVM zijn uitgevaardigd. Dit zal voorlopig zijn tot en met 12 april. N.B. Ook de winkel is helaas gesloten tot en met 12 april.

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>